Два ноутбука Samsung розсекречені напередодні прем’єри

Незадовго до презентації новинок Samsung специфікації нових ноутбуків бренду опинилися у відкритому доступі. Свіжий звіт інсайдерів розкрив не тільки докладні технічні подробиці новинок, але і деякі деталі їх зовнішнього вигляду.

 

Samsung Galaxy Book Go

Базовий гаджет серії отримає 14-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD, а також процесор Qualcomm 8CX або Qualcomm 7CX в різних модифікаціях. У першому випадку ноутбук отримає 8 ГБ оперативної (LPDDR4X) і 256 ГБ вбудованої пам’яті UFS, у другому – конфігурацію 4/128 ГБ.

Раніше гаджет пройшов сертифікацію у регуляторів Wi-Fi Alliance і FCC, а недавно був помічений на офіційному сайті Samsung у Великобританії. Не виключено, що компанія може випустити кілька версій новинки з різним кольором корпусу і конфігурацією для різних ринків.

Samsung Galaxy Book Go

Крім того, інсайдерський звіт містить інформацію про нові ноутбуки серії Galaxy Book Pro з процесорами Intel (Core i3, i5 і i7) в зв’язці з інтегрованою графікою Intel Iris X або дискретної NVIDIA MX450 – остання буде доступна тільки в 15-дюймової версії пристрою. Лептопам приписують AMOLED-екрани з роздільною здатністю 1920×1080 пікселів.

Samsung Galaxy Book Go

У переліку характеристик також вказані опциональная підтримка новинками мереж LTE, другого дисплея і фірмових функцій на зразок Samsung Notes, Easy Pairing, Dex і Smart Switch. Презентація новинок бренду відбудеться 28 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я