Apple оголошує офіційну дату презентації iPad Pro 2021 та Magic Keyboard

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетне китайське видання Mydrivers повідомляє, що компанія Apple презентує нові товари, в тому числі планшет iPad Pro 2021, наступного вівторка, тобто 13 квітня. Конференція пройде в онлайн-форматі. Під час цього заходу американський бренд також анонсує клавіатуру Magic Keyboard. Що стосується презентації AirTags, то компанія Apple вирішила відтермінувати запуск цього товару.

Очікується, що нові планшети iPad Pro будуть оснащені сучасним центральним процесором Apple A14X. По рівню продуктивності його порівнюють з мобільною платформою Apple M1. Презентація цього чіпсета відбулася наприкінці минулого року в нових MacBook та Mac mini. Планшет отримає покращений модуль камери.

Дизайн та розміри планшета не зміняться. Згідно з останніми чутками, iPad Pro 2021 обладнаний 12,9-дюймовим дисплеєм mini-LED. Екран, порівняно з моделлю минулого покоління, став більш яскравішим. Також з’явиться роз’єм Thunderbolt, який дозволить підключати монітори, зовнішні накопичувачі, інші периферійні пристрої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.