У мережі з’явилися рендери і інформація про Apple iMac наступного покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дані були опубліковані журналістами інформаційного ресурсу Wccftech, з посиланням на закритий канал інсайдера під ніком L0vetodream .

Новий Apple iMac, якщо вірити інформації інсайдера, матиме набагато більший дисплей, ніж всі попередні моделі. З огляду на максимальну діагональ iMac поточного покоління в 27 дюймів, мова може йти, приблизно, про 32-дюймовий екран, у якого будуть дуже тонкі рамки.

Тобто за розмірами новий iMac впритул наблизиться до монітора Pro Display XDR від все тієї ж Apple. В даний час Apple продає iMac з діагоналлю 21,5 дюйма і iMac з діагоналлю 27 дюймів. Цілком можливо, що Apple випустить оновлені варіанти своїх моноблоків, змінивши дизайн і збільшивши кількість доступних кольорів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але головний козир, це новий чіп Apple M1, який дебютував ще в листопаді минулого року. При цьому поява власного чіпа поклало початок нової епохи для Apple, тому що вперше за 15 років співпраці компанія змогла відмовитися від чіпів Intel. Тому, чим швидше «яблучна» компанія переведе всі свої основні продукти на власні процесори, тим краще буде і з точки зору маркетингу, і з точки зору виробничих ланцюжків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.