З’явилися перші зображення нових Apple Watch – виглядають стильно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У загальному і цілому, дизайн Apple Watch не змінювався весь час їх існування: так, злегка змінилися габарити, виросли дисплеї, але це все ті ж округлені прямокутні «бруски» з коліщатком на боці. І тепер Apple подала в Відомство з патентів і товарних знаків США новий патент, який називається «Дисплейні модулі та системні програми».

У цьому документі компанія описує дизайн унікального гнучкого дисплея, який буде розташований по всій довжині браслета розумних годинників. При цьому дисплей буде достатньо гнучким, щоб відповідати формі руки користувача для зручності експлуатації. Між дисплеєм і задньою поверхнею буде кілька шарів межсоединений, в яких будуть розташовуватися процесор, датчик освітленості, акумулятор та інші важливі компоненти.

Такий дизайн дозволить створити Apple розумні годинник з безрамковим OLED-дисплеєм. Однак потрібно розуміти, що це поки лише патент, і кінцевий продукт може виглядати інакше. До того ж чергове оновлення Watch відбудеться швидше за все на вересневій презентації компанії, і чи Apple встигне зробити такий інноваційний пристрій за решту півроку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.