Компанія Xiaomi оголосила дату презентації серії ноутбуків Mi Notebook Pro

Xiaomi офіційно оголосила, що нові моделі серії Mi Notebook будуть випущені 29 березня, тобто в понеділок наступного тижня. Запуск відбудеться о 19.30 UTC+8 в Китаї. До цього компанія Xiaomi випустила кілька тізерів продукту, даючи нам деякі ідеї про нові функції, які будуть доступні в цьому пристрої. Офіційна комерційна назва – Mi Notebook Pro, тобто це ноутбук преміум-класу.

Кілька днів тому офіційні особи Xiaomi публічно заявили, що Mi Notebook Pro буде оснащений екраном з високою роздільною здатністю, а також підкреслили, що «висока роздільна здатність – це тільки відправна точка». Пізніше компанія випустила ще один тизер, в якому зазначається, що Mi Notebook Pro буде мати «головний екран», що дозволить реалізувати 6 режимів використання ноутбука.

Хоча наразі про інновації обмаль інформації, очікується, що одна з моделей буде оснащена високоякісним екраном з роздільною здатністю 3K і частотою оновлення 90 Гц. Найдорожчі ноутбуки отримають OLED-екрани, які забезпечують відмінну деталізацію картинки, високий рівень яскравості та контрастності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.