Sony представила контролери нового покоління для PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony анонсувала VR-гарнітуру наступного покоління для PlayStation 5, компанія представила контролери віртуальної реальності, які будуть поставлятися в комплекті. Вихід цих гаджетів очікується не раніше наступного року.

Контролери мають унікальну форму, при цьому їх зручно тримати людям як з маленькими, так і з великими руками. Велика частина технологій була запозичена у контролера DualSense, але є і нововведення.

Контролери віртуальної реальності будуть відслідковуватися гарнітурою за допомогою «кільця стеження» в нижній частині кожного контролера. Також Sony оптимізувала систему тактильного зворотного зв’язку спеціально для цього форм-фактора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Адаптивні тригери ще більше допоможуть поринути в процес, кнопки L2 і R2 перекочували з геймпада DualSense. Вони адаптивні завдяки невеликому мотору, який дозволяє їм регулювати зворотний зв’язок, тому кожна дія може відчуватися по-різному. Контролери зможуть виявляти ваші пальці через чутливі до дотику ділянки.

У лівому контролері розташовується аналоговий джойстик, а також кнопки трикутника і квадрата, L1, L2 і кнопка Create. Правий має інший аналоговий джойстик, кнопки з хрестиком і гуртком, R1, R2 і кнопку «Параметри». L1 і R1 позначені як кнопки «захоплення», які будуть використовуватися для підбору предметів в іграх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.