ТОП-5 речей, яких мені не вистачає в AirPods

У минулому році я писав , що поміняв би свої AirPods першого покоління тільки на AirPods 3. Останнім часом я практично щодня читаю новини про нові AirPods і приходжу до думки, що це саме ті навушники, які мені потрібні.

З чуток, в AirPods 3 не додадуть нових функцій. Всі зміни будуть пов’язані з дизайном і технічною начинкою.

Але навіть в цьому випадку у Apple є всі можливості, щоб нас здивувати. Зараз поясню як, а заодно розповім, чого чекаю від нових навушників.

1. Дизайн, як у AirPods Pro

Головною зміною AirPods 3 стане новий дизайн в стилі AirPods Pro. Це саме те, чого мені не вистачало в AirPods 2.

Зовні мені все подобається. Головне питання полягає в зручності посадки. AirPods 2 по суті є бездротовими EarPods. Ці навушники спочатку розроблялися як вкладиші, тому добре сидять у вухах.

AirPods Pro виконані у формі затичок. Якщо Apple зможе зробити так, щоб навушники, схожі на AirPods Pro, але без змінних амбушюр, ідеально сиділи в вухах, то це буде перемога.

2. AirPods 3 повинні працювати довго

Мої AirPods першого покоління доживають останні дні. Їх вистачає на годину роботи. Вони навіть не заряджаються до 100%.

Проблеми з автономністю з’явилися в 2019 році. Уже тоді ємність почала зменшуватися, а разом з нею і час роботи. На той момент навушників було трохи більше року.

Від нових AirPods я чекаю не тільки збільшеного часу автономної роботи, але і більш довговічних акумуляторів. З огляду на, що батарею в AirPods замінити неможливо, хоча спроби робляться , це є дуже важливим пунктом.

3. Стабільне з’єднання з айфоном

Ймовірно, AirPods 3 отримають новий чіп, який поліпшить з’єднання зі смартфоном. З першими AirPods у мене періодично трапляються дві проблеми:

▪️ Навушники не завжди підключаються до айфону з першого разу
▪️ Коли AirPods стоять в якості джерела звуку, музика не грає

Подібні ситуації трапляються рідко. Але кожен раз це дуже сильно дратує, тому що трапляється в самий невідповідний момент.

Хочеться, щоб у нових AirPods такого не було. Сподіваюся, Apple зможе так зробити.

4. Одна версія з бездротовою зарядкою

Коли Apple випустила AirPods 2, ідея з окремою версією навушників з бездротовою зарядкою, здалася мені не дуже хорошою. Це не найочевидніше відміну, через що покупці часто плутаються і не розуміють, чому ціна на одні і ті ж навушники відрізняється в кілька тисяч рублів.

AirPods 3 повинні продаватися тільки в одній версії, природно, з бездротовою зарядкою. Так і лінійка навушників Apple стане зрозуміліше, і покупці точно знатимуть, які AirPods їм треба купити.

Наявність бездротової зарядки не є обов’язковим пунктом в навушниках, але це дуже приємний бонус. Я б їй користувався.

5. Нові кольори

Відразу скажу, що я б купив тільки білі навушники. Але кольорові AirPods були б цікавим маркетинговим ходом.

Все як з айфона. Є Pro-версія в класичному білому кольорі і звичайні різнокольорові AirPods. Попит на них буде, впевнений.

До того ж мені цікаво, які забарвлення Apple може зробити для навушників. Останнім часом Apple не соромиться експериментувати, тому ми маємо iPad Air в чудовому зеленому і блакитному кольорах. Може і з AirPods буде так само.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.