Sony планує презентувати компактну версію PlayStation 5 в 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно з’явилася інформація, що японська компанія Sony має намір випустити нову версію консолі PlayStation 5. Вдосконалена приставка буде назватися PlayStation 5 Slim.

Нова консоль буде більш компактна і легка. За припущенням фахівців, для її створення використовують 5-нанометрову апаратну платформу від AMD. Завдяки цьому вона стане більш потужною, ніж стандартна PlayStation 5.

Судячи з усього, компанії Sony (Японія) і TSMC (Тайвань) вже підписали угоду, за якою будуть проводитися компоненти для Slim-версії приставки, але на даний момент корпорації ще не давали офіційних оголошень з цього приводу. Якщо ці чутки підтвердяться, то 5-нанометрові платформи почнуть поставляти в кінці наступного року. Таким чином Sony відправить перші партії консолі в магазини до осені 2023 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приставка Sony PlayStation 5 була презентована в кінці минулого року. Ціна консолі на початку продажів була $ 499 за версію з дисководом і $ 399 без нього. Завдяки високим технічним характеристикам гаджета гри можна виводити на дисплей з роздільною здатністю 4К. Приставка здатна підтримувати технологію трасування променів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.