Apple випустить iPad mini 6 зі сканером особи Face ID і іншими перевагами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережу злили зображення такої майбутньої новинки, як iPad mini 6, а має вона вкрай потужне і неймовірне просунуте технічне оснащення, що, в свою чергу, вкрай позитивно відбивається на її привабливості для всіх користувачів. 

Планшет iPad mini 6 стане найбільш компактним пристроєм в своєму роді, тому що він збереже розміри попередньої моделі, але при всьому при цьому отримає збільшений з 7,9 до 8,9 дюймів екран, що володіє здатністю 2360 на 1640 пікселів, тому картинка на дисплеї стане набагато привабливішою, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту.

Дисплей пристрою підтримує режим TrueTone, а разом з тим, крім того, він має можливість відображати кольору з розширеного колірного спектра P3. В іншому, новинка володіє сканером особи Face ID, а разом з тим, крім цього, фронтальною камерою на 7 Мп, тоді як основна має роздільну здатність 12 Мп, будучи здатною при цьому похвалитися підтримкою технології Smart HDR 3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Простіше кажучи, новинку вирішили оснастити за останнім словом техніки і технологій, зробивши її максимально привабливою настільки, наскільки це так і зовсім взагалі тільки може бути. Вона також має процесор Apple A14 Bionic і, крім того, в стані похвалитися інтерфейсом USB Type-C для зарядки. 

Зрозуміло, що планшетний комп’ютер сумісний зі стилусом Apple Pencil другого покоління. Скільки буде коштувати такий планшет поки що невідомо, але навряд чи він виявиться оцінена в суму менше $ 799, тому бажаючим його купити варто бути готовим до того, щоб його собі придбати за великі гроші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.