Sony PlayStation 5 дозволяє видобувати криптовалюту і швидко добувати біткоіни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтернеті з’явилася інформація про те, що тепер на ігровій приставці PS5 можна займатися видобутком біткоіну і інших криптовалют, використовуючи для цього обчислювальну потужність консолі.

Китайські фахівці зуміли обійти систему захисту Sony і змусити PlayStation 5 не запускати гри, а добувати біткоіни. Технічне оснащення консолі є вкрай продуктивним, тому вона забезпечує непоганий рівень доходу. Загальна сумарна потужність консолі досягає 10,3 терафлопс, завдяки чому геймери можуть розраховувати на продуктивність по Майнінг на рівні 98,76 MH / s, а енергоспоживання при цьому становить 211 Вт. Так, це не дуже багато, але з урахуванням вартості приставки результат більш ніж хороший.

Проте, вже знайшлися скептики такої інформації, які стверджують, що опублікована фотографія додатку для майнінгу криптовалюти на PlayStation 5 є не більше ніж фейком. Правда це чи ні поки що точно ніхто не знає, але якщо все це дійсно насправді так, вже незабаром PS5 будуть змітати з полиць магазинів любителі майнінгу, адже купивши ігрову приставку і зробивши з неї певні маніпуляції, вдасться швидко добувати біткоіни і інші криптовалюта , тому консоль може повністю себе окупити буквально за 3 – 4 місяці, а потім вона буде приносити своєму власникові вже тільки чистий прибуток. На цю ситуацію можна подивитися з двох сторін, і для геймерів вона звичайно ж є негативною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У разі, якщо PS5 визнають придатною для майнінгу, геймери зіткнуться з ще більшим дефіцитом PlayStation 5, так як цю ігрову приставку будуть скуповувати з полиць магазинів не тільки гравці, але ще і любителі легких способів заробітку коштів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.