Redmi презентує новий велетенський телевізор 25 лютого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року компанія Xiaomi анонсувала свій найбільший смарт-телевізор Redmi Smart TV MAX 98. Протягом останніх місяців китайський технологічний гігант всіляко натякав на можливе оновлення цієї лінійки. Згідно з останньою інформацією, новий велетенський телевізор дебютує на заході по запуску флагмана Redmi K40. Конференція відбудеться 25 лютого.

На офіційній сторінці Xiaomi Smart TV в соціальній мережі Weibo з’явився тизер майбутнього телевізора Redmi MAX TV. У цьому пості компанія просить користувачів вгадати розмір нової моделі. Переможець отримає Bluetooth-колонку. Поки що компанія не розкрила жодної особливості цього телевізора. Фірма тільки натякнула, що телевізор Redmi MAX буде «настільки великим, що майже не зможе потрапити в ліфт».

Для тих, хто не знає, 98-дюймовий Redmi Smart TV MAX, випущений в 2020 році, досі є найбільшим телевізором Xiaomi. Як випливає з назви, цей телевізор отримав якісний екран зі світлодіодним підсвічуванням, роздільною здатністю 3840 x 2160 пікселів (4K) і частотою оновлення 60 Гц. Кут огляду дисплея 178°, співвідношення екрану до корпусу 98,8%..

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.