Представлено дві нові версії Sony PlayStation 5

Крім того, версія PS5 Golden Rock нарешті обзавелася ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Caviar нарешті назвала ціну спеціальної версії ігрової консолі Sony PlayStation 5 під назвою Golden Rock, яка становить 499 тис. Доларів. Але це ще не все, тому що Caviar також представила дві чорні моделі Sony PlayStion 5 по куди меншою ціною.

На момент анонса говорилося про 20 кг золота, однак тоді консоль коштувала б втричі більше, тому Caviar вирішила скоротити масу дорогоцінного металу до 4,5 кг. За півтора місяці Caviar отримала понад 1300 замовлень на цю консоль. Серед зацікавлених був відомий американський баскетболіст Леброн Джеймс. Компанія також отримала замовлення від відомого російського бізнесмена і не менш відомого американського ІТ-бізнесмена, імена яких не розголошуються.

Високий попит призвів до того, що Caviar випустить не одну, як планувалося спочатку, а дев’ять консолей PlayStation 5 Golden Rock. На створення таких унікальних консолей піде близько 4 місяців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато шанувальників PlayStation з нетерпінням чекають того моменту, коли Sony випустить PS5 в чорному кольорі, так як оригінальний двоколірний дизайн подобається далеко не всім. Caviar представила дві чорні консолі PlayStation 5, покриті карбоном і шкірою.

Карбонова версія вийде тиражем 99 одиниць за ціною 5 830 доларів, логотип Caviar виконаний з 24-каратного золота. Інша версія отримала покриття зі шкіри крокодила – вона коштує 8140 доларів. Тираж також становить 99 консолей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.