Розкрито всі характеристики нових realme Buds Air 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім нового смартфона Narzo 30, від компанії realme чекають і презентації флагманських бездротових навушників realme Buds Air 2. Інсайдерам вдалося отримати доступ до офіційного додатку-асистентові, завдяки якому були розкриті ключові можливості новинки.

Інформацію про realme Buds Air 2 надав авторитетний мережевий інформатор Ішан Агарвал, який опублікував кілька скріншотів з офіційного програми. Судячи із зображень, Buds Air 2 отримають підтримку технології активного шумозаглушення, а також включатимуть декілька спеціальних звукових ефектів на кшталт Bass Boost +, Lively і Clear.

Крім того, виробник передбачив можливість активації ігрового режиму, при якому рівень затримки зводиться до мінімуму. Що стосується технології шумозаглушення, то користувач зможе активувати її або для повного відсікання оточуючих шумів, або з можливістю «прозорості», тобто так, щоб чути і музику, і навколишній світ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, в гаджеті реалізують і функцію примусового збільшення гучності Volume Enhancer. Для управління новинкою запропонують сенсорні клавіші з можливістю гнучкого налаштування в додатку. Під час вилучення навушників з вух відтворення буде автоматично припинятися.

Очікується, що презентація realme Buds Air 2 відбудеться 24 лютого 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.