Xiaomi Mi Band 6 несподівано вразив весь світ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6, володіє цілою масою різних самих різних особливостей, і це вкрай позитивно відбивається на його привабливості і доступності для всіх користувачів. 

За наявними зараз даними, гаджет оснащений 1,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 320 на 160 пікселів, а разом з тим, крім цього, акумуляторною батареєю ємністю 135 мАг, одного повного заряду якої вистачає на два тижні автономної роботи. Новинка має підтримку технології швидкої зарядки.

Даний трекер має цілу масу різних особливостей і переваг, що, в свою чергу, робить його більш ніж привабливим і вигідним. Цей пристрій оснащений модулем Bluetooth 5.1 LE для підключення до смартфонів, а разом з тим безліччю різних самих різних датчиків і сенсорів, з використанням яких Xiaomi Mi Band 6 в змозі стежити за фізичною активністю, відстежувати якість сну, а разом з тим, крім цього, надавати інші можливості. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпус цього трекера має захист від води за стандартом IP68 з можливістю занурення під воду на глибину до 50 метрів, тому з цим пристроєм можна плавати в басейні, про що ще недавно все могли тільки мріяти.

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6 має безліч різних особливостей, які роблять його найбільш просунутим на ринку. Так, він буде оснащений барометричним альтиметром (висотоміром) для визначення набраної висоти за добу або інший період часу, а ще в просунутій версії цього трекера знайшлося місце для модуля GPS, за рахунок якого пристрою під силу визначати своє власне місце розташування в просторі, роблячи це максимально легко і просто.

Ще жоден спортивний браслет Xiaomi не є настільки функціональним, тому новинка, поза будь-якими сумнівами, гарантовано всіх приємно порадує, адже ніяк інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.