Корпус Apple нового покоління покращить рівень прийому бездротових сигналів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple продовжує невтомно працювати  над поліпшенням технічних компонентів своїх смарт-годинників. Компанія планує суттєво оновити корпус гаджета, щоб поліпшити якість бездротового прийому сигналу від різних датчиків.

Останній звіт AppleInsider свідчить про те, що гігант з Купертіно працює над поліпшенням прийому сигналу Wi-Fi, Bluetooth, GPS, UWB та інших датчиків. Компанія займається інтеграцією додаткових функцій до компонентів Apple Watch. Покращення якості бездротового сигналу значно пришвидшить швидкість роботи інтернету та зробить синхронізацію смарт-годинників з іншими пристроями ще більш комфортною.

Нещодавно був виявлений патент під назвою «Електронні пристрої з можливістю вимірювання діапазону міліметрових хвиль», в якому описана антенна решітка нового покоління. Це означає, що замість використання однієї громіздкою антени, яка займає надто багато місця, компанія хоче розробити антени меншого розміру. Це означає, що корпус смарт-годинників Apple Watch значно зміниться. Наразі невідомо, як саме буде виглядати модель нового покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.