Як перетворити новий MacBook Air в Pro-версію? Потрібно витратити кілька доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Знаю багатьох користувачів Apple, які не можуть вибрати між MacBook Air і MacBook Pro. Виявляється, можна не йти на компроміси – блогер Лінус Себастіан розповів присвячений збільшенню продуктивності макбука лайфхак.

У Air, на відміну від Pro, пасивна система охолодження. Тобто до основних компонентів прироблений радіатор, який відводить і розсіює тепло – вентилятора немає. Для ультрабука Apple цього цілком достатньо, якщо не сильно навантажувати пристрій. Однак бувають ситуації, коли потрібна максимальна продуктивність.

Для цього потрібно купити термопрокладки – їх можна знайти в інтернеті і комп’ютерних магазинах. Потрібно наклеїти їх так, щоб однією стороною прокладка стосувалася прикрученого до процесора радіатора, а інший – внутрішній кришки MacBook. Зрозуміло, для цього спершу потрібно зняти кришку ноутбука.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виглядає дивно, але лайфхак працює. Термопрокладки сприяють грамотній передачі тепла з процесора на задню кришку. Модифікований ультрабук з M1 не тільки став потужнішим, але навіть обігнав такий же MacBook Pro в деяких тестах.

Висновок: MacBook Air з M1 хороший, але невеликий апгрейд вартістю в пару доларів не завадить. Зрозуміло, знімайте кришку макбука, якщо напевно знаєте, що не зламаєте свій девайс. Або якщо займаєтеся рендером відео або запускаєте на маках гри через емулятор – додаткова потужність завжди стане в нагоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.