Xiaomi випустила найпотужнішу зарядку для смартфонів і ноутбуків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Асортимент фірмових аксесуарів Xiaomi поповнився найпотужнішим блоком живлення Mi Charger. Він видає 120 Вт і завдяки спеціальному чіпу сам розуміє, з якою потужністю заряджати той чи інший гаджет.

Корпус новинки виконаний з матового білого пластику з глянцевими вставками. Адаптер підійде не тільки для зарядки смартфонів, але і для більшості ноутбуків і інших пристроїв з роз’ємом USB-C.

Пікова потужність в 120 Вт на сьогодні доступна тільки в зв’язці з флагманським смартфоном Xiaomi Mi 10 Ultra, які вийшли в серпні минулого року, але в майбутньому напевно з’явиться більше сумісних гаджетів. За допомогою 120W Mi Charger його акумулятор ємністю 4500 мАг набирає 100% всього за 23 хвилини, при цьому перших п’яти вистачить, щоб зарядитися на 41%. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Адаптер отримав відразу десять інтелектуальних механізмів захисту: від короткого замикання, перевантаження, перенапруги, екстремальних температур, зниженої напруги, електростатики, електромагнітного поля, аномального опору, блискавки і фізичного злому.

Поки 120W Mi Charger продається тільки в китайському онлайн-магазині Xiaomi за 249 юанів (біля 1000 грн), але пізніше він повинен з’явитися на AliExpress і інших торгових майданчиках. Оскільки вилка не європейська, доведеться докупити адаптер, або можна почекати російського анонса. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.