Ціна Xiaomi Mi Band 6 вразила всіх фанатів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок водозахисту з використанням цього трекера стане можливим занурюватися під воду на велику глибину, роблячи це максимально легко і просто. Завдяки такій особливості Xiaomi Mi Band 6 можна буде без будь-яких побоювань використовувати навіть в басейні, що, в свою чергу, робить цей трекер вкрай привабливим в повній мірі. 

Як стало відомо від інсайдерів, новинка оснащена 1,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм сенсорного типу з підтримкою кольорової картинки, а його роздільна здатність складе 360 на 180 пікселів. В даний час Huami тестує відразу кілька прототипів нового трекера, тому остаточні технічні характеристики майбутньої новинки не затверджені. Пристрій має модуль Bluetooth 5.1 LE для підключення до смартфонів.

Використовувати цей спортивний браслет зразка 2021 року можна в парі зі смартфонами на базі операційних систем Android і iOS, тобто абсолютно ніяких обмежень на цей самий приводу не накладається, що, в свою чергу, робить все це пропозиція вкрай вигідним і дуже привабливим настільки, наскільки це так і зовсім взагалі може бути. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Даний наручний гаджет здивує користувачів, тому що купити його можна буде на дуже вигідних умовах. Так, базова модифікація Xiaomi Mi Band 6 з чіпом NFC обійдеться покупцям в 179 юанів, тобто бажаючим придбати цей трекер потрібно віддати за нього біля 800 грн. Модифікація з модулем GPS виявиться значно дорожча, але як сильно поки що невідомо. Старт продажів цього наручного гаджета намічений на другу половину червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.