Розкрито ключові особливості Xiaomi Mi Band 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У додатку Zepp, який призначений для роботи з гаджетами Xiaomi і Amazfit, було виявлено згадку ще не випущеного фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 6. Воно містить в собі елементи інтерфейсу новинки, завдяки чому можна з’ясувати, якими особливостями вона буде володіти.

До презентації Xiaomi Mi Band 6 залишилося ще приблизно півроку, але очевидно, що компанія Huami (контрактний виробник Mi Band на замовлення Xiaomi) вже готує нову модель фітнес-браслета.

Xiaomi Mi Band 6 буде випущений у версії з NFC і без нього. Також відомо, що браслет отримає пульсоксиметр для вимірювання рівня кисню в крові і підтримку голосового асистента Alexa. Безпосередньо на браслеті в утиліті Pomodoro Tracker можна буде дивитися розширену інформацію про якість сну, а до наявних режимів від злежування активності додадуться ще майже два десятка, в тому числі танці, крикет, баскетбол і кікбоксинг. Заставки володіють більш високою роздільною здатністю, ніж у Xiaomi Mi Band 5, з чого можна зробити висновок, що у нового браслета буде екран або збільшеного розміру, або з більш високою графічної щільністю. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.