Найдешевший ноутбук Apple стане легше і отримає магнітну зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася інформація про те, що Apple до кінця року хоче оновити не лише Pro-версії своїх ноутбуків, випустивши MacBook Pro 14 “і 16” на базі умовного Apple M1X. Разом з ними нас чекає і появи більш тонкого і легкого MacBook Air, який крім нового чіпа також отримає і магнітну зарядку MagSafe.

Оскільки реліз останнього на сьогоднішній день MacBook Air відбувся лише в кінці 2020 року, поява нового покоління не варто чекати раніше четвертого кварталу 2021 або навіть початку 2022 років, повідомляє Bloomberg. При цьому видання також розповіло, що в Apple працюють на 15-дюймової версією Air. Правда, навряд чи ця модель з’явиться разом з наступним поколінням – імовірно появи збільшеного «найдешевшого ноутбука Apple» варто чекати вже в другій половині 2022 року.

Нагадаємо, що колишні чутки стверджували про відмову від панелі Touch Bar і серйозному редизайну в прийдешніх MacBook Pro. Також інсайдери повідомляли, що нові «Прошки» отримають магнітну зарядку і нові порти, такі як HDMI і кардрідер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.