Неанонсовані ноутбуки Redmi на Intel і AMD засвітилися в бенчмарку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi готується до релізу нових моделей фірмового ноутбука RedmiBook Pro 15 – недавно представники компанії навіть опублікували тизер, який демонструє парку процесора майбутньої новинки. Однак в базі даних Geekbench вже з’явилися результати тестування відразу двох моделей нової лінійки, одна з яких буде оснащена чипом AMD Ryzen.

З’явилися в Geekbench протоколи випробування містять і деякі специфікації пристроїв. Відповідно до джерела, ноутбук під назвою RedmiBook Pro 15S буде працювати на базі процесора AMD Ryzen 5 5600H в комбінації з 8 або 16 ГБ оперативної пам’яті. Ще одна версія пристрою отримає чіп AMD Ryzen 7 5800H і 16 ГБ ОЗП.

Крім того, в бенчмарку відзначився і RedmiBook Pro 15 з процесорами Intel Core i5 11300H і Core i7 11370H. Обидва ноутбука з 16 ГБ оперативної пам’яті показали більш високий результат при тестуванні продуктивності в одноядерному сценарії в порівнянні з пристроями на чіпах AMD, але поступилися їм в багатопотоковому тестуванні через двократного переваги останніх в кількості ядер.

Вартість новинок стане відома під час їх презентації, яка відбудеться в наступному місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.