Skagen представила гібридні розумні годинники з унікальним дисплеєм за $ 195

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Skagen привезла на CES 2021 розумні годинники під назвою Jorn Hybrid HR. Пристрій виконаний в класичному дизайні з механічними стрілками і оснащено енергоефективним дисплеєм на основі електронного чорнила (E-Ink), що забезпечує йому високу автономність. Крім того, новинка отримала традиційний для свого класу набір функцій, пов’язаних з моніторингом здоров’я користувача.

Гаджет оснащений монохромним дисплеєм, який відображає як традиційний циферблат, так і допоміжну інформацію, включаючи частоту пульсу, кількість пройдених кроків і спалених калорій. Завдяки енергоефективного дисплею, заявлена ​​автономність новинки становить до двох тижнів, а зарядка аксесуара з 0% до 80% займе 50 хвилин.

Смарт-годинник Jorn Hybrid HR підтримують різні режими тренувань, а також оснащені функцією моніторингу якості сну. У числі інших корисних можливостей пристрою – висновок повідомлень зі смартфона, управління музикою, будильник, таймер, секундомір, додаток погоди і настроюються циферблати. Корпус годинника отримав захист від води за стандартом 3 атм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка представлена ​​в двох розмірах: 42 і 38 мм з ремінцями шириною 22 і 18 мм відповідно. Годинник не мають вбудованого чіпа GPS – для відстеження місця розташування використовується модуль самого смартфона.

Вартість Skagen Jorn HR становить $ 195, дата надходження аксесуара в продаж буде оголошена пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.