Особливу версію PlayStation 5 скасували через погрози виробнику

У минулому році компанія SUP3R5 анонсувала спеціальне видання консолі PlayStation 5. Пристрій в чорному кольорі, стилізований під легендарну PlayStation 2, було приурочено до тридцятиріччя бренду. Однак тепер виробництво довелося згорнути по несподіваної причини: співробітникам компанії почали надходити погрози.

При цьому мова не йде про «загрози» юристів Sony, які було б правильніше назвати «попередженнями»; SUP3R5 масово скасовує попередні замовлення кастомізованої PS5 з міркувань безпеки. Користувачі буквально закидають співробітників фірми повідомленнями з погрозами їх життю та здоров’ю. Подробиці листів компанія не розкриває, та й причину того, що відбувається теж. Зараз оригінальний пост в Twitter і зовсім видалений.

Варто відзначити, що на початку січня спеціальна версія PlayStation 5 надійшла в продаж дуже обмеженим тиражем. У компанії SUP3R5 виникли проблеми з обробкою замовлень. Можливо, жорстокі повідомлення розсилають незадоволені користувачі – або взагалі ті, хто не зміг купити PS5 через дефіцит, а потім ще й спізнився на першу партію кастомних приставок. У самій Sony метод боротьби з неугодними «партнерами» інший: раніше компанія одним листом від юристів прикрила бізнес виробників змінних панелей для PS5 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.