Нові розумні окуляри Lenovo здатні замінити 5 великих моніторів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В рамках виставки споживчої електроніки CES 2021 компанія Lenovo представила просунуті окуляри доповненої реальності ThinkReality A3. Вони здатні розширити можливості людини як за робочим столом, так і за його межами, забезпечивши зручний доступ до потрібної інформації. 

Lenovo ThinkReality A3 виконані в максимально наближеному до звичайних окулярів дизайні і випускаються в двох версіях: одна підключається до персональних комп’ютерів, а друга – до Android-смартфонів Motorola через роз’єм USB Type-C. Перший варіант призначений для підвищення продуктивності співробітників на робочому місці, а другий більше орієнтований на тих, хто постійно знаходиться в русі, працюючи на фабриках, складах, лабораторіях, магазинах і в інших місцях.

Окуляри побудовані на базі процесора Qualcomm Snapdragon XR-1, спеціально розробленого для пристроїв розширеної реальності. Для відображення віртуального контенту передбачено два 1080p-дисплея (по одному на кожне око). Дві ультраширококутних камери дозволяють гаджету орієнтуватися в просторі, відстежуючи оточення, а розташована по центру 8-мегапіксельна RGB-камера служить для зйомки, що відбувається. Наприклад, людина може транслювати все, що бачить сам, віддалено отримуючи поради та інструкції від фахівця. Підтримувати зв’язок можна завдяки вбудованим мікрофонів і динаміків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ThinkReality A3 PC Edition підключається до ноутбука або мобільної робочої станції, дозволяючи користувачам розміщувати до п’яти великих віртуальних моніторів в поле зору, на яких будуть відображатися різні Windows-програми. Завдяки цьому можна працювати за комп’ютером і в той же час тримати перед очима різну інформацію без необхідності перемикатися між програмами, що економить час і підвищує продуктивність.

За допомогою мобільної версії ThinkReality A3 Industrial Edition можна сканувати штрих-коди і отримувати корисну інформацію «на ходу» без необхідності використовувати комп’ютер. Наприклад, працівник фабрики може швидко дізнатися потрібну інформацію про механізм перед ним, щоб виконати ремонт.

«В майбутньому технології для співробітників стануть більш мобільними, віртуальними і персоналізованими. Інтелектуальна трансформація бізнесу спирається на такі рішення, як ThinkReality A3, оскільки вони підвищують продуктивність співробітників, де б вони не знаходилися », – вважає Джон Першко, віце-президент відділу стратегічного планування та розвитку бізнесу, підрозділи розумних пристроїв Lenovo.

Lenovo ThinkReality A3 надійдуть в продаж на деяких ринках в середині 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.