Lenovo показала свій новий 5G-ноутбук з процесором Snapdragon

Каталог ноутбуків Lenovo незабаром поповнить нова модель, побудована на базі ARM-процесора Qualcomm Snapdragon 8cx з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління. Новинка, яка готується до релізу в середньому ціновому сегменті, примітна не тільки вбудованим 5G-модемом, але і значною за мірками свого класу автономністю – на одному заряді лептоп здатний пропрацювати до 20 годин.

Ноутбук під назвою Lenovo IdeaPad 5G отримає 14-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Вага пристрою становить 1,2 кілограма. Компанія також випустить більш доступну модифікацію новинки на чіпі Snapdragon 8c для роботи в мережах LTE. Обидві версії отримають 8 ГБ оперативної пам’яті і SSD-накопичувач об’ємом 512 ГБ в максимальних конфігураціях.

На корпусі пристрою розмістяться три порти USB Type-A, один USB 3.2 Type-C з функцією зарядки і комбінований аудіороз’єм. У числі інших особливостей моделі – модуль Wi-Fi 802.11ac і вбудована веб-камера з інфрачервоним датчиком для біометричної авторизації Windows Hello.

Ємність акумулятора пристрою становить 51 Втг, чого, за заявою виробника, досить для 20 годин безперервного відтворення відео. Габарити новинки складають 321,7 х 207 х 14,9 міліметра. Вартість Lenovo IdeaPad 5G компанія пообіцяла розкрити в ході виставки CES 2021.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.