Інсайдери розповіли про оновлення найдоступнішого iPad

Журналісти японського видання Macotakara поділилися новою інформацією про підготовлювані до випуску планшетах Apple. Зокрема, вони розповіли деякі подробиці про наступне покоління найдоступнішого iPad і Pro-версії.

Очікується, що для iPad дев’ятого покоління Apple зупиниться на дизайні випущеного в 2019 році планшета iPad Air 3. І хоча гаджет імовірно отримає аналогічний 10,2-дюймової версії дисплей, він буде значно тонший і легший попередника. За оцінкою експертів, товщина iPad 9 складе всього 6,3 міліметра при вазі 460 грамів.

При цьому планшет, як і раніше, отримає сканер відбитків пальців Touch ID в кнопці «Додому» під екраном, роз’єм Lightning і підтримку True Tone. Також аналітики згадали і нове покоління планшетів iPad Pro. За попередньою інформацією 11-і 12,9-дюймова модель мало чим відрізнятимуться від попередників, а головним нововведенням стане використання більш продуктивних процесорів. Варто відзначити, що раніше інсайдери повідомляли про плани Apple встановлювати в Pro-версії екрани з технологією Mini LED.

Реліз нових планшетів Apple очікується навесні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.