Apple випустить найдешевший в історії компанії iPad його ціна становитиме – 299 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформація про те, що в Apple планують випустити новий iPad початкового рівня після версії iPad 10.2, з’являється в мережі не перший раз. Якщо вірити витоку, діагональ пристрою буде трохи більшою, ніж у попередника, і вона буде дорівнювати 10,5 дюймів. Але найприємнішою новиною стало те, що новий пристрій буде продаватися дешевше, ніж всі інші iPad попередніх поколінь.

Такою інформацією поділився одні з користувачів на своєму Twitter каналі. Нагадаємо, що кілька днів тому в мережу вже просочилася інформація про технічні характеристики пристрою. Схоже, що в Apple дійсно готують 10,5-дюймовий планшет. Але його вартість може скласти не 329 доларів США, як стверджувалося раніше, а 299 доларів США.

Коли саме технологічний гігант з Купертіно має намір випустити новий iPad, сказати складно. Деякі аналітики припускають, що це станеться в наступному році, разом з прем’єрою нового iPhone 13, але хтось ставиться до цього більш скептично і допускає, що реліз нового iPad запланований лише на 2022 рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.