Розкрито функції, які не отримали навушники Apple AirPods Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора Apple представила свої перші повнорозмірні накладні навушники AirPods Max, вартість яких 529 доларів. За даними мережевих інформаторів, Apple була змушена відмовитися від кількох функцій в новому аксесуарі. При цьому компанія паралельно працює над більш доступною «спортивної» моделлю пристрою.

Близькі до Apple джерела пов’язують відсутність деяких функцій в AirPods Max, на які раніше вказували множинні звіти аналітиків, умовами пандемії. За непідтвердженою інформацією, відчуваючи труднощі з поставками, компанія вирішила відмовитися від впровадження змінного оголовья за аналогією з ремінцями для Apple Watch. Тобто користувач міг би міняти забарвлення навушників за бажанням, купивши кілька додаткових кріплень в якості аксесуару. З тієї ж причини AirPods Max не отримали сенсорного управління. Проте передбачається, що Apple працює над більш доступною модифікацією AirPods Max Sport, вартість якої складе $ 350.

Що ж стосується функцій, яких так і не отримали актуальні повнорозмірні навушники, то вони можуть з’явитися в AirPods Max другого покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.