Розкрито функції, які не отримали навушники Apple AirPods Max

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вчора Apple представила свої перші повнорозмірні накладні навушники AirPods Max, вартість яких 529 доларів. За даними мережевих інформаторів, Apple була змушена відмовитися від кількох функцій в новому аксесуарі. При цьому компанія паралельно працює над більш доступною «спортивної» моделлю пристрою.

Реклама

Близькі до Apple джерела пов’язують відсутність деяких функцій в AirPods Max, на які раніше вказували множинні звіти аналітиків, умовами пандемії. За непідтвердженою інформацією, відчуваючи труднощі з поставками, компанія вирішила відмовитися від впровадження змінного оголовья за аналогією з ремінцями для Apple Watch. Тобто користувач міг би міняти забарвлення навушників за бажанням, купивши кілька додаткових кріплень в якості аксесуару. З тієї ж причини AirPods Max не отримали сенсорного управління. Проте передбачається, що Apple працює над більш доступною модифікацією AirPods Max Sport, вартість якої складе $ 350.

Що ж стосується функцій, яких так і не отримали актуальні повнорозмірні навушники, то вони можуть з’явитися в AirPods Max другого покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: