Apple змінить дизайн своїх продуктів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple славиться ретельно продуманим підходом до проектування своїх пристроїв, але навіть їй іноді доводиться міняти їх дизайн, щоб відповідати духу часу. За даними аналітика Мінг-Чі Куо, в 2021 році Apple перегляне зовнішній вигляд гаджетів відразу в декількох категоріях.

Мінг-Чі Куо очікує, що в другій половині 2021 року Apple випустить кілька моделей MacBook з переробленим дизайном. Які зміни будуть внесені і як вони вплинуть на спосіб взаємодії з пристроями, поки невідомо. В останні кілька років компанія майже не змінює дизайн своїх ноутбуків, хоча і удосконалює їх – робить більш легкими і усуває недоліки в клавіатурі. Основні зміни до цих пір стосувалися лише начинки. Наприклад, цієї осені Apple випустила MacBook Air і MacBook Pro з власним процесором M1 на базі ядер ARM, що поєднує в собі десктопну продуктивність з енергоефективністю мобільних пристроїв.

За словами Мінг-Чі Куо, наступної осені Apple також представить нові моделі смарт-годинника Apple Watch зі зміненим дизайном. Що зміниться – аналітику поки невідомо, ніяких прогнозів і припущень з цього приводу він не дає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.