Офіційно розпочався продаж консолі Sony Playstation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 19 листопада, PlayStation 5 нарешті стала доступна звичайним геймерам не тільки в деяких регіонах, але і по всьому світу, в тому числі і в Україні.

Консоль нового покоління Sony продається в двох варіантах: стандартна коштує 16 799 гривень, а цифрова, тобто без дисковода, – 13 499 гривень. При цьому на старті продажів не всім українським геймерам вдалося отримати PlayStation 5.

Оцінити різницю між попитом і пропозицією досить важко, але в соціальних мережах деякі користувачі скаржаться, що поки не отримали консоль навіть за передзамовленням з оплатою повної вартості або купівлею сертифіката. Особливо в дефіциті виявилася цифрова версія консолі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше президент і виконавчий директор Sony Interactive Entertainment Джим Райан вже привітав геймерів зі стартом продажу нового покоління, зазначивши надшвидкісний SSD і бездротовий контролер DualSense.

Зараз ми святкуємо, і ми вдячні вам, що ви святкуєте разом з нами. Дякую за довіру і за виявлене терпіння в цьому році. Ми створили PS5 для вас, адже гравці завжди грали найважливішу роль в стратегії нашого розвитку ще з тих пір, коли Кен Кутарагі приступив до створення найпершої консолі PlayStation.

Сьогодні я просто хочу сказати вам одне – спасибі. Спасибі, і насолоджуйтеся світанком нового покоління ігор. – Джим Райан

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.