Samsung випустила монітори з вбудованим YouTube, HDR10 і NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung випустила нову лінійку моніторів на платформі Tizen OS, яка знайома власникам телевізорів компанії. Завдяки ній можна дивитися Netflix, YouTube, Apple TV і контент в інших сервісах без підключення до комп’ютера.

У серію увійшли моделі M5 з діагоналлю 27 і 32 дюйма і Full HD-роздільною здатністю, а також M7 з 32-дюймовою матрицею і 4K. Всі вони мають співвідношення сторін 16:9, підтримують HDR10 і оснащені двома динаміками потужністю 5 Вт. Монітори можна встановити на стіл або закріпити на стіні завдяки VESA-кріплення.

У комплекті з кожним йде пульт управління з вбудованим мікрофоном для взаємодії з голосовими асистентами Bixby, Google Assistant або Amazon Alexa. Також є підтримка AirPlay 2 і Chromecast для трансляції контенту з пристроїв Apple і Android відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо у вас смартфон Samsung, то передбачена можливість швидкого сполучення дотиком до правої верхньої межі монітора – там знаходиться модуль NFC. При цьому можна включити режим DeX, який перетворить інтерфейс Android на подобу Windows з вікнами.

Комі того, в моніторах є Bluetooth 4.2, а тому можна підключити клавіатуру і мишу безпосередньо і користуватися софтом з магазину додатків, наприклад, офісним пакетом Microsoft Office 365. 

В Samsung M7 найбагатший набір роз’ємів: три USB-A 2.0, HDMI 2.0 і USB-C з підтримкою DisplayPort і 65-ватної пропускною спроможністю, щоб заряджати ноутбук одночасно з передачею картинки. У молодших моделях такої фішки немає і на один USB-A менше. 

Протягом найближчих тижнів почнуться продажі Samsung M5 – за 27 дюймів просять $ 230, а 32-дюймова модель обійдеться в $ 280. Топовий M7 з’явиться в грудні за $ 400. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.