Стало відомо, чому Xbox Series X не зможе обійти за популярністю PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася інформація про те, чому ж новенький Xbox Series X все ж не зможе обійти за популярністю PlayStation 5. Як виявилося, вся справа у відмінностях стратегій розвитку Microsoft і Sony.

Фахівці вважають, що Microsoft в найближчі роки зіткнеться з серйозними проблемами на поле конкуренції з Sony через те, що підхід японців ближче для гравців, пише Bloomberg. Поки Microsoft намагається залучити до своєї екосистемі через Netflix від світу відеоігор – Xbox Game Pass – на PlayStation вже в перший рік життєвого циклу нової консолі з’явиться чотири вагомих ексклюзиву: гоночний симулятор Gran Turismo 7, платформер Ratchet & Clank і відразу два пригодницьких екшна: Horizon Forbidden West і God of War II. В цей самий час Microsoft має в наявність лише Halo Infinite, та й той викликав бурю обурення під час першої демонстрації, чого не скажеш про ексклюзив Sony.

Нагадаємо, що старт продажів Xbox Series X відбувся вже 10 листопада 2020 року всьому світу, в той час як дебют PlayStation 5 трапився лише сьогодні, та й то не у всіх країнах. У Росії, наприклад, нова консоль від Sony надійде в продаж лише 19 листопада.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.