Apple назвала застарілими ноутбуки на ОС Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора, в рамках чергової осінньої презентації, Apple представила свій перший комп’ютерний процесор Apple M1. Практично відразу ж після цього компанія показала три нових пристроях на базі новинки: MacBook Air, Mac Mini і MacBook Pro. Але, після основної частини презентації, компанія показала так званий one more thing: Apple порівняла Windows-ноутбуки з дурним кривлятися клерком.

Зробила вона це через монолог старого рекламного персонажа, що представляє із себе розуміння середньостатистичного PC очима самої Apple. У своєму спічі офісний клерк дивується, навіщо комп’ютеам потрібна просунута автономність (в MacBook Pro обіцяли життя від одного заряду до 20 годин) – якщо ноутбук розряджається, його завжди можна зарядити. Також він всіляко намагається довести, що PC теж дуже швидкий, навіть без використання чіпа M1 в якості основи:

Варто відзначити, що персонаж PC – це частина культової рекламної кампанії “Mac vs PC”, яка проводилася самої Apple з 2006 по 2011 роки. У цій рекламі звичайні комп’ютери завжди представлялися як щось застаріле і неповороткий, в той час як комп’ютери Apple демонстрували різні можливості, яких на звичайних PC не було:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.