Стало відомо про перший випадок поломки PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приставка нового покоління від Sony вийшла з ладу під час огляду. Про це в своєму Twitter -аккаунті розповів відеоблогер AngryCentaurGaming.

За словами автора, консоль для огляду йому прислали представники Sony. AngryCentaurGaming планував записати докладне відео з розпакуванням і оглядом головних особливостей консолі, однак не зможе зробити цього через поломки пристрою. Розкритий відеоблогером випадок поломки, судячи з усього, є першим у своєму роді – раніше ігрові журналісти і блогери не повідомляли про критичні проблеми з приставкою.

Автор уточнив, що спершу зіткнувся з проблемами з накопичувачем, які переросли в помилки з інтернетом і запуском девайса. «Зараз моя PS5 на 100 відсотків мертва», – підсумував AngryCentaurGaming. За його словами, представники Sony намагалися виправити проблеми, коли їм стало про них відомо, але відновити працездатність приставки не вдалося. Блогер заявив, що планував зробити огляд і розіграти PS5 серед підписників, але тепер йому доведеться замовити нову PlayStation 5, щоб виконати обіцянку перед шанувальниками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Sony опублікувала на своєму сайті детальний матеріал, в якому відповіла на основні питання про PS5. Зокрема, представники компанії розповіли, що ігри, які випускаються для приставки не мають регіональних обмежень, а геймерський девайс можна використовувати як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні.

Консоль нового покоління від Sony з’явиться в продажу 19 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.