В мережі з’явились «живі» фото Microsoft Surface Pro 8

Інженерний зразок пристрою Microsoft Surface Pro 8 нещодавно був помічений на eBay. З тих пір пристрій було куплено Redditor Unreliable_noob, який навіть опублікував зображення ще не випущеного пристрою.

Згідно зі звітом MSPowerUser, прототип пристрою практично не відрізнявся від раніше випущеного Surface Pro 7. Хоча схожість була в основному в дизайні, так як внутрішній устрій було оновлено, з новим процесором Intel Core i7-1165G7, разом з 32 ГБ ОЗП і 1 ТБ SSD-накопичувача. У Microsoft Surface Pro 8 також відсутній порт Thunderbolt 3, але в ньому встановлена ​​батарея ємністю 50 030 МВт в порівнянні з 45 000 МВт на Surface Pro 7.

Хоча пристрій все ще є прототипом інженерного зразка, і компанія, ймовірно, все ще буде вносити зміни в його дизайн і інші аспекти, малоймовірно, що в наступному поколінні планшет буде мати новий дизайн без рамки на передній панелі. Однак, оскільки це всього лише прототип, на даний момент слід поставитися до характеристик і дизайну з часткою скепсису і дочекатися офіційно оголошених деталей, які повинні з’явитися найближчим часом. Так що стежте за оновленнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.