Samsung випустить mini LED смарт-телевізори в першій половині 2021 року

Південнокорейська компанія Samsung не тільки є провідним світовим брендом смартфонів, але і є однією з провідних компаній в області смарт-телевізорів. Компанія має сильні позиції в сегменті світлодіодних телевізорів, і тепер компанія готується до запуску нових моделей телевізорів з передовими технологіями.

Повідомляється, що Samsung працює над новим mini-LED дисплеєм для своїх смарт-телевізорів, і в новому звіті стверджується, що південнокорейський гігант готовий випустити на ринок нову серію mini-LED смарт-телевізорів в першій половині наступного року.

Однак в даний час точні терміни запуску пристроїв ще не відомі. Якщо вірити попереднім звітам, то в 2021 році компанія планує продати близько двох мільйонів одиниць своїх mini-LED телевізорів.

Mini-LED телевізор в якості підсвічування використовує маленькі світлодіоди розміром від 100 до 300 мікрометрів кожен. Коли вони розташовані близько один до одного і використовуються в якості джерела світла, екран стає яскравішим і забезпечує більш чітке зображення. Такі телевізори використовують фільтр QD і mini-LED, що ставить нову лінійку на сходинку вище телевізорів QLED, які вже продає Samsung.

Майбутні mini-LED телевізори зі світлодіодним підсвічуванням від південнокорейського гіганта приєднаються до списку пропозицій преміум-класу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.