Apple випадково «засвітила» новий 16-дюймовий MacBook Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виявляється, Boot Camp – утиліт, який полегшує установку Windows на Mac з Intel – живий, і минулого тижня Apple випустила її черговий апгрейд, 6.1.13. Через єдине слово в описі 6.1.13 Мережа буквально «вибухнула». Це навіть не слово, це числівник 2020, Всього лише позначає поточний рік. У контексті, в якому воно з’явилося, воно може бути чим завгодно: помилкою, хуліганською витівкою (комусь захотілося голосно грюкнути дверима) або однією з найдивовижніших витоків за всю історію Apple.

Навіть якщо 16-дюймовий MacBook Pro 2020 року справді готується до виходу в світ, вся інформація про нього засекречена. Гриф секретності знімається в момент офіційного оголошення нового пристрою – і якщо за помилку покарання винних може бути все-таки не дуже суворим, то несанкціонований витік інформації без уваги не залишиться, і дістанеться всім причетним. Але вона запросто могла бути санкціонована.

Опис 13-го апгрейда Boot Camp дуже короткий. Чи не четверта його частина на наведеному нижче скріншоті. І там чорним по білому написано, що оновлення підходить для 16-дюймового MacBook Pro 2020 року. Звичайно, люди є люди, їм властиво помилятися, і виключити таку вірогідність неможливо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Те саме опис поновлення Boot Camp
Те саме опис поновлення Boot Camp

Коли вийде MacBook 16 2020

Якщо оновлення 16-дюймового MacBook Pro з Intel всередині очікується вже в листопаді , вже пізно вивчати думку цікавиться подібними новинками публіки. Змінити в MBP вже нічого не вдасться – на китайських заводах вже протягом декількох тижнів збирають нову версію, в торгових мережах Apple вже повинна відчуватися нестача актуальних моделей (до речі, в багатьох місцях вона і справді відчувається).

Тобто, це не помилка і не помилка – це дослідницький зонд? Інтерес до цієї моделі MacBook Pro, схоже, перевершив очікування – і крім цільової аудиторії (користувачі Mac’ов, для яких можливість комп’ютера працювати під управлінням Windows дуже важлива).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.