Sony попередила про дефіцит PlayStation 5 – попередні замовлення б’ють рекорди

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава Sony Interactive Entertainment Джим Райан в інтерв’ю виданню Reuters розповів про «величезний попит» на PlayStation 5 і попередив про можливий дефіцит в перший місяць після старту продажів.

За перші 12 годин Sony продала за попереднім замовленням в США консолей стільки ж, скільки PlayStation 4 за перші 12 тижнів. Конкретних цифр Джим не назвав, але PS4 в 2013 році розійшлася тиражем в мільйон екземплярів всього за добу після релізу.

Тому ті, хто не передзамовив PlayStation 5, враховуючи поточний попит, навряд чи зможуть знайти її в роздробі. Зараз Sony докладає всіх зусиль, щоб організувати поставки консолей в достатній кількості до кінця року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що нова консоль стала найбільшою в історії компанії. Американські журналісти вже опублікували перші розпакування, а в The Verge порівняли її з Xbox Series X і S:

Продажі PlayStation 5 в США та деяких інших країнах почнуться 12 листопада, а в Україні – 19 листопада. Версія без оптичного приводу (Digital Edition) буде продаватися за 13 799 гривень, а модель з можливістю грати з дисків обійдеться в 16 799 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.