В мережі показали Sony PlayStation 5 на живих фотографіях з усіх боків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанії Sony і Microsoft дозволила великими світовими ЗМІ і відомим відеоблогерам опублікувати огляди ігрових приставок наступного покоління. У підсумку, як наслідок, в глобальну мережу виклали безліч відеороликів і фотографій, які проливають світло на те, як саме виглядають всі три новинки, в тому числі один поруч з одним. Як можна легко помітити, така модель, як PS5, буде продаватися як в білому, так і в чорному кольорах, причому в першому випадку вона виглядає відчутно цікавіше і привабливою. Проте, нерозумно заперечувати, що по частині дизайну японська корпорація явно переборщила, так як її консоль виглядає не тільки значно гірше, але ще і має більші розміри.

У комплект поставки до консолей Sony PlayStation 5, Xbox Series X і Xbox Series S входять по одному ігровому контролеру, який був створений спеціально для наступного покоління приставок. Нові ігрові приставки, за словами журналістів, відчутно більший і важкий попередниць, але у цього є причина – значно більш висока продуктивність. Так, PS5 потужніша моделі PS4, випущеної в кінці 2013 року, в більш ніж п’ять разів, так як вона забезпечує потужність на рівні 10,28 терафлопс, тоді як приставка минулого покоління не дотягує навіть до 2 терафлопс. Така велика продуктивність дозволить консолям запускати ігри в роздільній здатності 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), забезпечуючи при цьому просто приголомшливу якість.

Втім, звичайно, можливо комусь сподобається дизайн і розміри Sony PlayStation 5 сильніше, ніж такі у такий ігрової приставки, як Xbox Series X, але таких людей напевно знайдеться небагато. Нові моделі ігрових приставок стануть доступні для покупки вже в листопаді 2020 року, тобто буквально через кілька тижнів. Вартість таких новинок виявилася на рівні $ 499 (біля 14 000 гривень). У підсумку, бажаючим купити такі новинки доведеться викласти за них досить скромну грошову суму, на теперішні ціни, і це точно всіх приємно порадує. Модель Xbox Series S так і зовсім взагалі буде продаватися всього за $ 299, тому бажаючим її отримати в свої власні руки потрібно віддати за неї просто величезну грошову суму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.