В мережі з′явилися характеристики і зображення Xiaomi Mi Watch Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутні розумні годинники Xiaomi з’явилися в базі даних FCC, розкриваючи їх основні характеристики і дизайн. Це Mi Watch Lite, які можуть бути випущені як Redmi Watch на таких ринках, як Китай, і, як випливає з назви, вони стануть більш доступною альтернативою Mi Watch бренду, анонсованої в минулому році. Список містить повний огляд роздрібної коробки пристрою із зображенням його дизайну, а також його основних характеристик на задній панелі.

Ми бачимо, що Mi Watch Lite має квадратний корпус і одну кнопку з правого боку поруч з силіконовим ремінцем для годинника. На задній панелі ми знаходимо розумні годинники з 1,41-дюймовим кольоровим дисплеєм HD, вбудованим GPS, захистом від плавання і 24-годинним відстеженням серцевого ритму. Він живиться від акумулятора ємністю 230 мАг, що забезпечує зарядку 5 Вт. Сполучення зі смартфоном здійснюється через Bluetooth 5.1 з будь-яким пристроєм Android 4.4 або iOS 10 і вище.

Поле також показує кілька спортивних режимів, хоча ми не можемо отримати повний список. Також варто відзначити, що пристрій має номери моделей REDMIWT02, що також має на увазі, що на деяких ринках він буде випущений під брендом Redmi. Годинник раніше був сертифікований UL Demko і MIIT Китаю, тому офіційний запуск може бути не за горами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Основні характеристики Mi Watch Lite

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.