Xiaomi випустила портативний акумулятор ZMI з підтримкою швидкої зарядки потужністю 120 Вт

Xiaomi випустила портативний акумулятор ZMI з підтримкою швидкої зарядки потужністю 120 Вт

За заявами компанії-виробника, новинка є найбільш просунутим в світі портативним акумулятором в рамках своєї цінової категорії, володіючи таким великим і вкрай важливою перевагою, як підтримка технології швидкої зарядки потужністю 120 Вт. 

Новий зовнішній акумулятор має корпусом з авіаційного анодованого алюмінію темно-синього кольору, а загальна його ємність становить 25 000 мАг. Такого великого обсягу достатньо, щоб не менше п’яти разів зарядити будь-який сучасний смартфон, в тому числі Mi 10 або iPhone 12 Pro Max.

Новинка оснащена інтерфейсами USB Type-C, причому останнього покоління, а не якимось мотлохом. Таких порту всього два, дозволяють которин заряджати смартфони та інші пристрої з потужністю до 120 Вт. Портативний акумулятор видає максимальну потужність з усіх можливих, яку тільки може прийняти в себе будь-який конкретний гаджет. 

Один з цих роз’ємів забезпечує саме таку потужність, тоді як інший, додатковий, здатний видавати «тільки» до 45 Вт, але це також вкрай багато. Сам Power Bank від Xiaomi під брендом ZMI можна заряджати за потужністю до 65 Вт з використанням будь-яких зарядних пристроїв, а складає в такому випадку час його зарядки всього 2 години, тобто процес підзарядки відбувається дуже і дуже швидко, що, безумовно, можна вважати великим плюсом.

Виробник стверджує, що за допомогою ZMI 25 000 mAh можна вісім разів зарядити iPhone SE 2-го покоління, або півтора рази MacBook Pro (2020). Офіційні продажі цього портативного акумулятора почнуться вже в листопаді, але коли саме конкретно не повідомляється. Втім, зате вже відома офіційна рекомендована ціна. Так, обходиться даний портативний акумулятор в $ 60.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.