Huawei покаже “вбивцю” бездротових навушників Apple AirPods Studio

Китайський виробник техніки Huawei підтвердив, що вже 22 жовтня 2020 року покаже “вбивцю” бездротових навушників Apple AirPods Studio – Huawei FreeBuds Studio. Що цікаво, трапиться це задовго до офіційного анонса продукту американської компанії.

Так, якщо навушники Huawei представлять вже зовсім скоро, то повнорозмірні AirPods Studio від Apple очікуються не раніше весни 2021 року – останні витоку стверджують, що компанія вирішила перенести їх презентацію.

Що ж до майбутньої новинки від китайської компанії, то в основу FreeBuds Studio ляже фірмовий процесор Kirin A1, який використовується як в бездротових аудіопристроїв, так і в розумних годиннику, повідомляє видання Gizmochina. Навушники отримають підтримку Bluetooth 5.1 з низьким енергоспоживанням, а також блок обробки Bluetooth, звуку, процесор додатків з наднизьким енергоспоживанням і незалежний високоефективний блок управління живленням.

Нагадаємо, що більш ранні чутки говорили, що навушники отримають просунуту систему шумозаглушення, а також невисоку щодо конкурента ціну. Разом з FreeBuds Studio також очікується анонс нового флагманського смартфона Huawei – Huawei Mate 40.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.