Xiaomi випустила дешевий аналог Apple AirPods Pro за $104

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi готується випустити в Китаї свої нові по-справжньому бездротові навушники – Mi Air 2 Pro. Напередодні запуску компанія почала приймати попередні замовлення на JD.com. Іноваційні навушники від Xiaomi коштуватимуть $104. Хоча попередній продаж вже розпочато, компанія ще не оголосила точну дату запуску.

Mi Air 2 Pro має дизайн, аналогічний дизайну Apple AirPods Pro, з асиметричним навушником з силіконовими наконечниками. Повідомляється, що він буде важити 6,5 грама і матиме внутрішньоканальний дизайн з трьома мікрофонами. Особливістю цієї моделі стане підтримка ANC (активне шумозаглушення), крім того, TWS-навушники також мають гібридне цифрове шумозаглушення, подібне AirPods Pro від Apple. Mi Air 2 Pro обладнані 12-міліметровим драйвером з композитної діафрагмою LCP, а також з інтенсивністю шумозаглушення 35 дБ.

Компанія також доповнила комплектацію вушними вкладками чотирьох різних розмірів, щоб забезпечити зручність використання для користувачів: маленькі, середні, великі і дуже великі. Xiaomi також повідомила, що в процесі налаштування навушників приймав участь лауреат премії Греммі, відомий музикант Лука Біггарді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.