Аналог Apple AirPods Pro від компанії Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

13 жовтня Xiaomi представить повністю бездротові навушники Mi Air 2 Pro з інтегрованою системою активного шумозаглушення. Новинка повинна виявитися набагато доступнішою на відміну від свого прямого конкурента AirPods Pro (можливо, в два рази), але при цьому отримає навіть більшу автономність.

У невеликому фрагменті демонструється найголовніша особливість – включення тієї самої системи активного шумозаглушення. Точніше, режимів роботи три. Перший – з системою активного шумозаглушення, другий – так званий pass-through mode, в якому навушники передають звук навколишнього оточення, третій – пасивне шумозаглушення. Перемикання між ними здійснюється послідовно за допомогою тривалого, на кілька секунд, натискання. Подібним способом регулюється гучність і перемикаються композиції.

У Mi Air 2 Pro є все те, що і у AirPods Pro, але при цьому більше автономність (до 20 годин з включеною системою активного шумозаглушення і до 28 годин з відключеною) , трохи більше розмір драйверів (12 мм проти 11), менше затримка відтворення і є підтримка кодека LHDC. Є і мінус – Mi Air 2 Pro виявилися важче: 6,5 г проти 5,6 м Але в цілому можна сказати, що відмінностей від AirPods Pro не так-то й багато, але все вирішить ціна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.