5 найбільш очікуваних ексклюзивних ігор для PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

PlayStation 5 надійде в продаж вже в листопаді 2020 року. Геймери по всьому світу з нетерпінням чекають появи консолі нового покоління. Ми вже знаємо про її технічні особливості, потужному графічному процесорі і швидкісному SSD-накопичувачі.

Але, як відомо, будь-яку ігрову приставку роблять ігри, а не залізо. Називаємо п’ять найбільш очікуваних ексклюзивів для PlayStation 5.

God of War 2

Продовження успішного перезапуску God of War з нетерпінням чекають усі, хто грав в першу частину на PS4. Історія давньогрецького воїна Кратоса, що став богом війни, і перебрався на північ, продовжиться. Ми впевнені, що розробники не підкачають.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чекаємо ще більш цікаву лінію взаємин героя зі своїм сином.

Final Fantasy XVI

Уже відомо, що Final Fantasy XVI стане дорослою і жорстокої грою в серії. Їй присвоєно вікової рейтинг 18+ в Європі.

По-справжньому серйозна Final Fantasy з середньовічною фентезійної стилістикою – таке поєднання просто не може розчарувати.

Horizon: Forbidden West

Продовження одного з найулюбленіших ексклюзивів для PS4. Ми не чекаємо ніяких революційних нововведень.

Швидше за все автори будуть дотримуватися знайомої формули, але зроблять гру більш різноманітною і, звичайно ж, куди більш красивою.

Gran Turismo 7

На PS4 повноцінної Gran Turismo ми так і не дочекалися. Gran Turismo Sport – відмінна гонка. Але цифри в назві у неї немає не просто так.

А ось Gran Turismo 7 стане саме тією грою, яку шанувальники серії чекають вже так багато років. З грандіозним режимом кар’єри (на сотню іншу годин), астрономічним вибором автомобілів різних типів і епох, а також, ми впевнені, з найдосконалішою фізичної моделлю водіння.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ретчент і Кланк – одні з найулюбленіших персонажів серед власників консолей PlayStation. Яскрава парочка повертається у всій своїй next-gen пишноті.

На цей раз нас чекає зустріч з новими героями і, звичайно, сюжет вселенського масштабу. Сподіваємося, що в гру повернуть кооперативне проходження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.