Розкрито три особливості майбутнього Xiaomi Mi Band 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технології не стоять на місці, а постійно безперервно розвиваються. Одним з найбільш просунутих розумних браслетів на ринку зараз, в жовтні 2020 року, є Xiaomi Mi Band 5. Йому під силу запропонувати користувачам високу ступінь надійності, широкі функціональні можливості, доступну вартість, привабливий зовнішній вигляд і ряд інших особливостей, які роблять його вдалою покупкою.

Завдяки всім цим перевагам даний наручний гаджет є новітнім в своєму класі, але вже в 2021 році це однозначно зміниться, так як виявиться представлений такий спортивний браслет наступного покоління, як Xiaomi Mi Band 6. І йому майже напевно буде чим приємно всіх здивувати.

Само собою, що збільшувати вартість цього пристрою компанія-виробник не стане, тому бажаючим його купити заплатити за нього буде потрібно не більше ніж 200 китайських юанів, що в перекладі на російську валюту становить близько 2 300 рублів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, за такою ціною купити даний розумний браслет стане можливим тільки в Китаї, тоді як за межами цього регіону він буде коштувати відчутно більше, можливо навіть в два рази більше. Поки що компанія Xiaomi ще не робила ніяких заяв про свій новий браслеті, однак з огляду на, що вона випускає нові моделі кожен рік ось уже як більш ніж п’ять років, новинка в 2021 році гарантовано виявиться представлена, і вже зараз можна припустити, що вона порадує покупців .

Крім невеликих незначних нововведень, на зразок поліпшених датчиків і сенсорів для відстеження фізичної активності та загального якості сну, новенький спортивний браслет під потенційним назвою Xiaomi Mi Band 6 повинен отримати барометричний альтиметр. Це свого роду висотомір, який показує, на яку висоту піднявся чоловік за той чи інший період часу.

Цей модуль дозволить зробити процес підрахунку фізичної активності відчутно точніше, адже підніматися в гору складніше, ніж йти по прямій поверхні. Ще однією важливою особливістю новинки може стати модуль GPS, який зараз можна зустріти в розумних браслетах від деяких конкуруючих брендів, в тому числі Huawei.

За рахунок GPS фітнес-трекер компанії Xiaomi виявиться здатний визначати місце розташування в просторі в масштабах всієї Землі, завдяки чому пристрій зможе підраховувати середню швидкість пересування при знаходженні на відкритому просторі.

Ще однією особливістю новенького спортивного браслета може стати повноцінний працюючий в Європі, США та інших регіонах світу чіп NFC, який отримає підтримку повноцінної версії платіжної системи Mi Pay. Зараз Xiaomi Mi Band 5 використовувати на міжнародному ринку для оплати покупок в магазинах і послуг в будь-яких різних закладах неможливо. Поява такої можливості може стати однією з найбільш корисних для багатьох людей функцій, яку зможе запропонувати спортивний браслет наступного покоління.

Говорити про терміни виходу Xiaomi Mi Band 6 поки що не доводиться, однак, найімовірніше, його представлять вже в другому кварталі 2021 року, тобто в період з квітня по червень. Незабаром після презентації, через кілька днів або тижнів, трекер повинен буде надійти в продаж, ставши доступним для покупки всім бажаючим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.