Дешеву версію PlayStation 5 назвали помилкою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В Інтернеті виклали нову інформацію щодо консолі, в якій експерти ринку висловилися щодо анонсу Sony, дату виходу консолі нового покоління PlayStation 5, а також її ціни. Найбільше, звичайно, дісталося дешевій версії приставки, яку навіть назвали помилкою.

Реклама

Так, наприклад, популярний аналітик компанії Wedbush Securities Майкл Пактер заявив, що PlayStation 5 без дисковода не зможе стати прибутковою для японської компанії навіть в довгостроковій перспективі, повідомляє видання GamingBolt. Експерт називає рішення випустити подібну модифікацію консолі нічим іншим, як максимальною з можливих помилок.

Дисковод коштує недорого. Вони втрачають близько 40 доларів, але на кожній цифровій версії гри будуть заробляти на 6 доларів більше. Тому вам доведеться купувати багато ігор, щоб покрити цю втрату, і я просто думаю, що навряд чи багато хто купить таку їх кількість <…> Насправді я не думаю, що більшість споживачів захочуть заощадити ці гроші. Багато хотіли б мати під рукою програвач для дисків, щоб брати гру додому до одного, продати її або щось ще. — Майкл Пактер (Аналітик Wedbush Securities).

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ