Apple розробляє версію додатка Apple TV для Xbox

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що компанія Apple працює разом з Microsoft над версією програми Apple TV для консолей Xbox. У бета-версії для розробників, фахівці виявили “яблучний” додаток, яке ідентичне за своїми функціями для телевізійних приставок і Smart TV.

Коли Apple TV стане загальнодоступним на Xbox, користувачі зможуть скористатися своїм обліковим записом Apple ID і використовувати свою існуючу підписку, де буде так само доступний iTunes. Це перший раз, коли компанія представляє свій додаток на консолі.

Однак у Apple і Xbox виникли розбіжності з приводу Xbox Game Pass. Служба потокової передачі ігор була заблокована на платформах iOS через політику допустимого контенту Apple. Недавня редакція правил App Store дозволить таких сервісів, як Xbox Game Pass, працювати на iOS, але з деякими обмеженнями. Замість того, щоб завантажувати один додаток для потокової передачі всіх ігор, кожній грі потрібно власний додаток з іконкою в App Store, яке потім запускається в ігровому сервісі для відтворення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Apple TV можуть запустити разом з майбутніми Xbox Series X і Xbox Series S 10 листопада. За словами розробників, в бета-версії додаток виглядає як готовий продукт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.