Huawei почне віддавати ноутбуки в оренду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася інформація про вкрай незвичайнe ініціативe китайської Huawei – компанія почне віддавати власні ноутбуки в оренду користувачам. Поки що мова йде про ноутбуки лінійки Honor MagicBook і тільки на території Китаю.

Оренда ноутбуків – послуга для компанії нова, в зв’язку з чим вона вирішила спочатку протестувати її. Пройде випробування нової можливості в період майбутнього національного свята Китаю: з 1 по 8 жовтня. Як точок “збуту” ноутбуків були обрані фірмові магазини Honor.

Варто зазначити , що для жителів Пекіна взяття ноутбука в оренду буде максимально простим заходом, так як для цих цілей Huawei уклала партнерські відносини з сервісом доставки їжі Meituan. Так, кур’єри сервісу будуть доставляти не тільки їжу, але і ноутбуки китайського ТехноГігант.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, в разі, якщо досвід китайської оренди буде успішним для бренду, то дана послуга стане доступна по всьому світу – з огляду на, що Huawei знаходиться в складному становищі через американських санкцій, компанії необхідно придумувати нові методи взаємодії з користувачами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.