Xiaomi анонсувала нові розумні годинники з величезною батареєю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi сьогодні представила в Індії розумні годинник Xiaomi Mi Watch Revolve, які будуть доступні в одному розмірі 46 мм і двох кольорах (Midnight Black і Chrome Silver).

Розумні годинники Xiaomi Mi Watch Revolve отримали екран AMOLED з щільністю 326 пікселів на дюйм і максимальною яскравістю 450 кд / м 2 . Пристрій підтримує функцію завжди включеного екрану Always-On-Display.

Як і належить сучасним розумним годинникам, пристрій дозволяє відстежувати частоту серцевих скорочень, стежити за рівнем стресу, контролювати якість і тривалість сну, а також відстежувати показник VO2 Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розумні годинники Xiaomi Mi Watch Revolve підтримують 10 спортивних режимів, оновлення прогнозу погоди в реальному часі, вони містити різні дихальні вправи. Корпус годинника є вологозахищений (5 АТМ).

Однією з найбільших проблем розумних годинників є нетривалий час роботи без підзарядки. Xiaomi стверджує, що Xiaomi Mi Watch Revolve працюють 7 днів при активному використанні і до 14 днів в економічному режимі.

Рекомендована роздрібна ціна Xiaomi Mi Watch Revolve складе 149 доларів, але перші покупці зможуть придбати пристрій за 135 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.